ECOFABS powered by ECOVER tijdens de MWF

in VERSLAG

Post image for ECOFABS powered by ECOVER tijdens de MWF

Het Ecofabs team organiseert samen met Margriet een Ecofabs Fashion Party powered by ECOVER tijdens de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs te Utrecht. Je kunt daar van 18 tot en met 24 november 2011 dagelijks in een feestelijke ambiance een nieuwe vintage garderobe volledig duurzaam bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven. Want waarom zou je dat tiende jurkje kopen, als je er al negen in de kast hebt hangen?

De Ecofabs Fashion Party verleidt consumenten tot een duurzame lifestyle en laat hen zelf ervaren hoe ze met hun meegebrachte kleding een ander én zichzelf verwennen.

Hoe werkt de Ecofabs Fashion Party ?
Lever tijdens de Margriet Winter Fair maximaal drie kledingstukken in die niet meer in je garderobe passen bij de stylisten van de Ecofabs Fashion Party boven in de Toren op het Modeplein in Hal 1 in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de bedoeling dat de kleding er nog goed uitziet en fashionable is, het liefst van mooie designmerken of vintage, maar H&M-etjes en de Zara collectie mogen ook. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom. Stylistes beoordelen de kleding en geven bezoekers in ruil hiervoor ‘fabs’ – stickers in drie categorieën – waarmee ze een nieuwe garderobe kunnen samenstellen. Voor € 1 per tas kun je bovendien je nieuwe vintage setje tijdelijk onderbrengen bij de Boodschappen Bewaar Service in hal 2.

Toegangskaarten voor de Margriet Winter Fair!
Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland en wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is van 18 tot en met 24 november 2011 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen op margrietwinterfair.nl en kosten in de voorverkoop € 14,95.

Samenwerking Ecofabs en Ecover
Mooie vintage kleren verdienen een goed duurzaam wasmiddel. Daarom is ECOVER als het grootste merk van ecologische was ‐ en schoonmaakproducten in Europa partner van Ecofabs tijdens de Margriet Winter Fair. ECOVER en Ecofabs hebben als gezamenlijk doel consumenten te inspireren om duurzaam te consumeren en zo een bijdrage te leveren aan een beter milieu. De Ecofabs Fashion Party powered by ECOVER laat vrouwen zien hoe een duurzame ervaring hand in hand kan gaan met een gevoel voor stijl.

We hopen je te zien tijdens de Margriet Winter Fair!

Previous post:

Next post: