ECOFABS Fashion Party powered by Expresso tijdens het Margriet Mode & Beauty feest op 18 maart a.s.

in FASHION EVENTS, MARGRIET, NEWS

Post image for ECOFABS Fashion Party powered by Expresso tijdens het Margriet Mode & Beauty feest op 18 maart a.s.

Het Ecofabs team organiseert een Ecofabs Fashion Party powered by Expresso tijdens het Margriet Mode & Beauty feest in het atrium van het Sanoma Media-gebouw te Hoofddorp.

Op zondag 18 maart a.s. is het één groot modefeest met een fashion en beautyshow met daarin de laatste voorjaarsmode en zomerkleuren. Bezoekers kunnen genieten van het programma dat zich af zal spelen op de tot catwalk omgetoverde lange tafel waaraan iedereen plaats neemt. Modellen en styling experts showen tussen 13.00 tot 17.00 uur de nieuwste trends op het gebied van fashion en beauty.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten zie: http://www.margriet.nl/ theateroptafel/

Ecofabs Fashion Party in de morgen!

Van 11.00 tot 13.00 uur kun je bij Ecofabs een nieuwe vintage garderobe volledig duurzaam bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven. Want waarom zou je dat tiende jurkje kopen, als je er al negen in de kast hebt hangen? De Ecofabs Fashion Party verleidt consumenten tot een duurzame lifestyle en laat hen zelf ervaren hoe ze met hun meegebrachte kleding een ander én zichzelf verwennen. Stylisten van Margriet adviseren je bij het aanschaffen van een nieuw vintage setje.

Naast het ruilen van kleding kunnen bezoekers kiezen uit workshops zoals catwalklopen door Marcus van Teijlingen, visagie door Indisha en een presentatie ‘Hoe voorkom je een miskoop door Sharin.

Hoe werkt de Ecofabs Fashion Party

Lever tijdens de Margriet Mode & Beauty feest op 18 maart a.s. maximaal drie kledingstukken in die niet meer in je garderobe passen bij de stylisten van de Ecofabs Fashion Party. Het is de bedoeling dat de kleding er nog goed uitziet en fashionable is, het liefst van mooie designmerken of vintage, maar H&M-etjes en de Zara collectie mogen ook. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom. Stylistes beoordelen de kleding en geven bezoekers in ruil hiervoor ‘fabs’ – stickers in drie categorieën – waarmee ze een nieuwe garderobe kunnen samenstellen.

Ecofabs en Expresso

Ecofabs inspireert mensen tot een duurzame lifestyle waarin bewust consumeren hand in hand gaat met gevoel voor fashion. Expresso is een Nederlands modemerk dat kleding maakt waar vrouwen zich mooi in voelen, van buiten en van binnen. Expresso zet zich daarom in voor een maatschappelijk verantwoorde productie van haar collectie en geeft graag iets terug aan de samenleving. Ecofabs is volgens Expresso een mooi initiatief, passend bij haar eigen motto ‘Fashion with a soul’.

Previous post:

Next post: