CLEANDRINKS 7 MAART – EERLIJK ETEN, APPELTJE EITJE?

in NEWS

Op woensdag 7 maart organiseert CleanDrinks samen met 1%CLUB en Ben & Jerry’s een CleanDrinks borrel met live-show in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De avond staat in het teken van ‘Food for the Future – food for thought?’

Niet alleen kunnen bezoekers er live bij aanwezig zijn, ook is de 1%SHOW online live te volgen en kunnen kijkers via Twitter en chat meepraten. De 1%SHOW wordt live uitgezonden!

Vanaf 20.00 uur start de CleanDrinks met de 1%SHOW. Experts zoals Sandra van Kampen (Urgenda), Imke van Schaaijk (Rank a Brand) en Abigail Joffre (FairFood) zijn te gast. Aan tafel wordt er onder meer ingegaan op keurmerken: wat houden deze nu eigenlijk in? En wat kun je zelf concreet doen om eerlijk(er) te eten? Daarnaast zijn er jonge ondernemers aanwezig: op welke manier zijn zij bezig met duurzaam ondernemen op dit gebied?

JOIN OUR CORE
Tijdens Cleandrinks zal Marieke de Goeij, brandmanager van Ben & Jerry’s meer vertellen over de Join Our Core competitie die aansluit op dit thema. Ben & Jerry’s nodigt namelijk jonge, briljante geesten uit om hun ideeën in te dienen voor een duurzame onderneming die echt een
verschil gaat maken.

1%SHOW
De 1%SHOW is een initiatief van 1%CLUB, hét internationale online platform dat slimme, kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden koppelt aan mensen met tijd, geld en kennis.

CLEANDRINKS
CleanDrinks is een ontmoetingsplek voor innovatieve duurzame koplopers.

LIVE
De 1%SHOW is live te volgen via http://www.onepercentlive.com
Embedden van de show op je eigen website: http://www.livestream.com/1percentclub/share

LINKS
Aanmelden: http://www.cleandrinks.com/events/cleandrinks-7march
Join Our Core: http://www.joinourcore.com/nl
1%CLUB: http://www.1procentclub.nl/

Previous post:

Next post: