Verslag Ecofabs Fashion Party Powered by Expresso

in MARGRIET, VERSLAG

Post image for Verslag Ecofabs Fashion Party Powered by Expresso

ECOFABS Fashion Party powered by Expresso tijdens het Margriet Mode & Beauty feest.

Het Ecofabs team organiseerde een Ecofabs Fashion Party powered by Spijkerbroek.me  en verzekeringenvergelijk.com, de website met de beste verzekeringen van Nederland, tijdens het Margriet Mode & Beauty feest op zondag 18 maart jl. in het atrium van het Sanoma Media-gebouw te Hoofddorp. Het was één groot modefeest voor de ruim driehonderd bezoekers met een fashion en beautyshow met daarin de laatste voorjaarsmode en zomerkleuren.

‘s Ochtends konden de gasten een bezoek brengen aan de ecofabs Fashion Party powered by Expresso en een nieuwe vintage garderobe volledig duurzaam bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven. Stylisten van Margriet adviseerden hen bij het aanschaffen van een nieuw vintage setje. Daarna konden de bezoekers zich bij de INDISHA beauty corner laten opmaken door visagisten van de Ralph Baaij Academy om zich voor te bereiden op de vintage Ecofabs catwalk show. Dit gebeurde met Nvey eco een van de natuurlijke cosmetica merken van Indisha. Bovendien verzorgde personal Shopper en styliste Sharin een presentatie ‘Hoe voorkom je een miskoop’

Daarna kon iedereen genieten van het programma dat zich afspeelde op de tot catwalk omgetoverde lange tafel waaraan iedereen plaats nam. Modellen en styling experts showden de nieuwste trends op het gebied van fashion en beauty. De dapperste dames van de Ecofabs Fashion party toonden daar onder leiding van Marcus van Teijlingen hun nieuwe vintage setje tijdens een wervelende vintage catwalk show.

Partner van Ecofabs tijdens dit mooie feest was Expresso, een Nederlands modemerk dat kleding maakt waar vrouwen zich mooi in voelen, van buiten en van binnen. Expresso zet zich daarom in voor een maatschappelijk verantwoorde productie van haar collectie en geeft graag iets terug aan de samenleving. Ecofabs is volgens Expresso een mooi initiatief, passend bij haar eigen motto ‘Fashion with a soul’. Omdat Expresso vindt dat er meer is dan mode alleen.

Previous post:

Next post: